4 Oudot Tietoja Testosteroni

On yleisesti hyväksytty, että terveiden testosteronitaso voi auttaa rakentamaan lihasmassaa, joka on jopa mahdollisuuksiasi toimivat hyvin makuuhuoneessa.

On kuitenkin olemassa useita muita faktoja mieshormoni jotka ovat hieman yllättävää (ja jotkut ovat suorastaan sekava).
Osa lausuntoja alla tekee haluat päästä sinne ja nostaa T tasot max. Toiset saattavat pakottaa sinut täysin uudelleen ottaen kaikille niille testosteroni lisäämällä pillereitä ja juoma …
Joka tapauksessa, tässä on meidän top 12 outo, mutta mielenkiintoisia seikkoja, että olet todennäköisesti koskaan kuullut testosteroni.

1. Meditaatio on yksi parhaista tavoista lisätä testosteronitaso

Korkea testosteronitaso liittyy yleensä “miehekäs toiminta” – nosto raskaita asioita, taistelut, ja urheilusta. Alfa uros semmoista.
Sovittelu on lähes päinvastainen näistä.
Kerroin teille joitakin näistä tosiasioista olivat menossa olla hieman sekava …
Se on yin yang. Se on yleensä jotain ihmiset tekevät lempeä joogatunneille, tai temppeli keskellä ei mitään.
Tuntuu siltä, määrittelemme manliness ehkä uudelleenkäynnistyksen, koska siellä on runsaasti todisteita siitä, että säännöllinen sovittelu voi lisätä testosteronitasoja – että miehekäs-mieshormoni.
Tutkimuksessa alkaen myöhään luvun osoitti, että sovittelu ja rentoutumisharjoitukset voi lisätä tuotantoa kasvuhormonien ja testosteroni, vaikka alentaa tasoa kortisoli.
Joten se voi olla aika saada yli leimautumista ja istua hiljaa kymmenen minuuttia joka aamu.
Jos on täysin yksin oman ajatuksia pelottaa paska pois teitä, saatat haluta antaa ohjatun meditations mennä.

2. Korkea voi tarkoittaa lisää menestykseenKatse rakentaa maailmanlaajuinen imperiumi, joka tulee ottaa maailman myrskyn? Haluat ehkä tarkistaa hormonitasot nähdä,

jos olet valmis …
Vuonna 2008 tutkimuksessa selvitettiin yhteyksiä testosteronin ja menestystä Wall Street. Tulokset viittasivat siihen, että kun elinkeinonharjoittaja testosteronitasot olivat koholla, olivat todennäköisemmin onnistuneen päivän.
Mielenkiintoista, enemmän menestystä kauppiaat olivat, sitä suurempi niiden testosteronitasoja nousisi (testosteronin puute oireet). Joten ei ainoastaan hormoni näyttävät lisäävän onnistumisen todennäköisyys, ansaita enemmän ja saavuttaa keskimääräistä voittoja voi johtaa jopa korkeampi!
Mekanismi takana ilmiöitä ei ole aivan ymmärretty, mutta jotkut uskovat, että se liittyy lasku riskien pelko, missä korkeampi testosteronitaso tehdä sinut vähemmän todennäköisesti pelata varman. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että on enemmän mahdollisuuksia viet että uskonvaraisesti ja saavuttaa asioita, joita muut ovat liian varovaisia yrittää.
3. Liika testosteroni voi tehdä sinusta vaikeaa olla noin

Vaikka on olemassa monia tapoja voit nostaa testosteronin, ja se voi antaa sinulle reuna ylös yritysmaailmassa, lisäämällä tasot liian korkea voisi olla niin, että viisas …
Yksi tutkimuksessa Kellogg School of Management tutki altistuminen synnytystä testosteroni ennustaa aggressiivista vastauksia epäreilua tarjouksia aikana neuvotteluja. Tulokset osoittivat, että ihmiset, joilla on korkea testosteroni jotka esiteltiin huono paljon olivat paljon todennäköisemmin kostaa ja yrittää kostaa.
Toinen tutkimus osoitti, että miehet, joilla on korkeampi testosteronin olivat todennäköisesti käyttää omaa rahaa rangaista niitä, jotka olivat ungenerous heitä kohti. Ne olivat myös 27% vähemmän antelias vieraita kohtaan rahalla ne hallinnassa …
Tutkijat päättelivät, että “kohonnut testosteroni aiheuttaa miesten käyttäytyä antisocially.”
4. Se ei ole kyse aggressiota

Sen lisäksi meditaatio anomalia, se aika paljon yleisesti sovittu, että korkea testosteronin liittyvät voimakkaasti, lähes aggressiivista toimintaa.
Jälleen ajatella painonnosto, amerikkalainen jalkapallo, MMA …
Tutkijat ovat tienneet jo jonkin aikaa, että osallistumasta urheiluun on erinomainen tapa lähettää testosteronitasoja katon läpi. Vuonna 2013 kuitenkin, he päättivät perustaa tutkimus kuinka jokapäiväisen toiminnan pinottu.
Mielenkiintoista, tutkijat huomasivat, että sitä ei ole nostamalla painoja tai potkaise palloa, joka nosti hormonitasot eniten.
Se oli itse asiassa pilkkominen puun.